Five 9 Sports Management

JUNIS

 

ANDERSSON

FRÅN LINKÖPING, SVERIGE

  • Instagram - Black Circle

Junis har varit på Five 9s önskelista under en längre tid, då företagets grundare både gått på samma gymnasieskola och spelat i samma klubblag som henne, och följt henne under hela året. Därför kändes det extra kul att få en signatur av den duktiga innermittfältaren, som siktar mot college 2020. 

Junis har haft ett riktigt bra 2018 med både DM-guld med sitt LFC och SM-guld med Östergötlands 01:or i Cup Kommunal. En tidigare merit är att hon även blivit uttagen till tipselitläger. 

Ska bli riktigt kul att se var hon till slut bestämmer sig för att spela efter gymnasiet och att få följa hennes utveckling! 

Update Maj 2019:

Junis har redan hunnit över på en official visit till USA! Hon fick så pass gott intryck av skolan, laget, coacherna och allting annat att hon valde att tacka ja till deras erbjudande ett och ett halvt år innan hon faktiskt ska sätta sig på planet. Ganska skönt när frågorna rullar in om "vad ska du göra efter studenten?", så kan Junis redan nu svara att hon ska till Colorado och spela collegefotboll!

Junis är klar för COLORADO STATE UNIVERSITY! 

Ny hemstad: Fort Collins, COLORADO

Start: augusti 2020

        Född: 2001-05-05

          Klubb: Linköping FC

          Position: Mittfältare

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige