Five 9 Sports Management

LOUISE

BERG

från Åhus, Sverige

  • Instagram - Black Circle

Född: 2001-12-06

       Klubb: Kristianstad DFF

  Position: Back       

LOUISE BERG har de senaste åren tillhört Kristanstads F19-lag i flickallsvenskan och även spelat med det damallsvenska a-laget. Inför hennes 2:a år på gymnasiet bestämde hon sig för att flytta till Spanien och göra ett år av sin gymnasieutbildning där. Just nu befinner hon sig därför i Fuengirola på Svenska Skolan och planen är att komma tillbaka till Sverige nästa år för att ta studenten. 

Louise är redan tvåspråkig (svenska och franska) och satsar nu alltså på ett tredje språk samt ett fjärde när hon åker över till USA hösten 2020. Så coolt! 

Update november 2018:

Vi hälsade på Louise och hela hennes familj nere i Fuengirola nu i november. Under besöket fick Louise även reda på att en division 1-coach ville ha över henne på fullt stipendium. Faktiskt så innebar det att alla våra spelare som har anställt Five 9 hittills har fått minst ett erbjudande om fullt stipendium i NCAA division 1. Med den vetskapen - kika gärna igenom de befintliga videosarna på youtube-kanalen. Tycker du att du har liknande eller bättre nivå än någon av våra nuvarande spelare? Då är det rätt stor chans att du också kan få ett toppstipendium i USA. Förutsatt att du startar denna process i rätt tid.

Update maj 2019:

Louise är redan klar för sin skola som hon ska börja hösten 2020! I april 2019 åkte Louise och Linnéa runt till de 6 skolorna som var hennes favoriter, för att hon skulle kunna bestämma sig vilken hon ville tacka ja till. De möttes upp i Stockholm och började med att flyga in till New York. Därifrån gick resan vidare till North Carolina, Texas, California och slutligen Florida. En helt otrolig resa på två veckor där Louise fick en bra bild av vad alla hade att erbjuda och kunde vara säkrare i sitt val. 

Louise är klar för LENOIR-RHYNE UNIVERSITY!

Ny hemstad: Hickory, NORTH CAROLINA

Start: augusti 2020

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige