Five 9 Sports Management

MATILDA

LARSSON

FRÅN ALINGSÅS, SVERIGE

  • Instagram - Black Circle

MATILDA LARSSON har i år spelat både för Alingsås FC i div.1 och för Kungsbacka i F19-allsvenskan. Hon är väldigt all-round som spelare och kan egentligen spela på alla positioner (förutom målvakt?). Bäst skulle vi dock säga att hon är på ytterbackspositionen, där hennes fart, intensitet och offensiva kvalitéer verkligen kommer fram, i kombination med hennes grymma försvarsspel. 

Matilda kom i kontakt med oss genom sin storasyster Lovisa, som går på Keiser University och också fick hjälp över till USA av oss. 

Matilda är inte bara en duktig spelare med flertalet landslagsläger på meritlistan, utan även en toppstudent som siktar på en teknisk utbildning. 

Matilda är klar för LYNN UNIVERSITY!

Ny hemstad: Boca Raton, FLORIDA

Start: augusti 2019

 

Matilda är klar för Lynn University som ligger i Boca Raton på Floridas östkust. Laget spelar i en av de bästa serierna i NCAA D2 (The Sunshine Conference) och har massor med andra internationella studenter på skolan, där Matilda förhoppningsvis kommer trivas superbra!

En bonus är att hon kommer väldigt mycket närmare sin syster, som spelar cirka 20 minuter bort. Grattis till ett drömställe, Matilda!

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige