Five 9 Sports Management

NATIONAL CHAMPIONS!!!!

Updated: Dec 27, 2019

Äntligen kom bucklan hem till West Palm Beach.

Vi har en ny national champion i Five 9-gänget!! Ett stort stort grattis till Madeleine Berghult som blir nummer två i gänget att vinna den finaste titeln man kan ta hem i collegefotbollen. Det är hur stort som helst!

En perfekt säsong där Keiser University tog hem både conference, conference tournament och till slut även nationals. Laget från West Palm Beach var rankade 1:a under större delen av säsongen, men det är inte lätt att palla pressen och lyckas prestera på topp hela vägen genom slutspelet. All cred till er!!


I semifinalen ställdes Keiser mot Southeastern University, med bland annat Uchenna Kanu i laget (Nigerias landslag och nominerad till årets afrikanska spelare). Keiser vann med 2-1 och gick sedan vidare och besegrade Marian University med 2-0 i finalen.


Nationals i NAIA spelades i sedvanlig ordning i Orange Beach, Alabama. Ett magiskt fint ställe - alltid en bonus att få hänga på den vita stranden för pre-game walks osv.


Nu väntar en veckas firande för Madde, Lovisa Larsson, Emma Holmskov, Emma Bergsell, Maxi Krug, Filippa Millqvist och resten av stjärnorna, innan de går på jullov. Mission Completed!

60 views0 comments

Recent Posts

See All

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige